You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlk İtiraf Benden Gelsin....

Member
Bu gün ilk okuldaki sıra arkadaşımı gördüm ve aklıma zamanında ona yaptıklarım geldi. İtiraf edeyim dedim. 

İlkokulda sınıfımızın en çalışkan çocuğu hemen hemen bendim. Yanımda da hemen hemen en tembel olan Nuriye otururdu. Yazılı sınavlar sürekli benim yazdıklarımı yazar aşağı yukarı benimle aynı notu bedavadan alırdı bir iki sınav sonra bunun böyle devam etmeyeceğini anladım ve bir yıl boyunca önce yanlış cevaplar vererek Nuriye'nin o şekilde yazmasını sağladım. Nuriye kağıdını verdikten sonra doğru cevapları yazdım Smile Bir kaç sınav sonra tabi ben sınavlarda en yüksek notu alırken Nuriye en düşük notu almaya başladı. Bir noktadan sonra isyan etti bende aynı cevapları veriyorum seninki niye böyle benim notum niye düşük diye söylenmeye başlamıştı ki öğretmenimiz yerini değiştirdi. Tabi muhtemelen anlamıştır. 

Geçen günlerde yine forumda annemin dişlerini yaptırmak için Aydın'da implant yapan yerler konusunda konu açmıştım. Bu gün diş hastanesine gittik. Bilin bakalım doktor olarak kimi gördüm Smile Bizim Nuriye diş doktoru olmuş Smile tabi ki itiraf edemedim ama işte aklıma geldi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Şehir Aydın Forum Sitesi sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.