You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aydın Kedi Oteli Var Mı?

Aydın Kedi Oteli Var Mı?

Member
Aydın Kedi Oteli Var Mı?
Aydın Kedi Oteli; bir kaç günden fazla şehir dışına çıkışlarımızda evdeki dostlarımızı emanet edebileceğimiz Aydın kedi oteli olarak çalışan bildiğiniz yerler var mı acaba, genellikle 2 ayda bir 5-6 gün şehir dışına çıkmak zorunda kalıyoruz. Bir kaç petshop a sordum ama öyle bir hizmetleri yokmuş. Aydında daha önce keti oteli hizmeti vermiş işletmeler var mıdır bildiğiniz? Güvenilir ve temiz olması benim için önemli geri teslim aldığımda başkaca hastalıklar ile uğraşmak istemiyorum. Özellikle kedi oteli adı altında hizmet veren petshoplar tercihimdir.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Şehir Aydın Forum Sitesi sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.